Tortilly
Potřebné ingredience
tortilly, mleté maso nejlépe hovězí, kukuřice, fazole v nálevu, směs na tortilly, kečup, sůl
Postup přípravy
Na rozpálený olej dám cibulku, kterou orestujeme, přidáme mleté maso, nejlépe hovězí, posolíme a dusíme doměkka. Po té přidáme konzerované bílé fazole i s nálevem, kukuřici bez nálevu, kečup a promícháme. Přidáme směs (může být jakékoliv koření - většinou experimentuji - tak je chuť pokaždé jiná) a vše promícháme. V mikrovlnce mezitím dám ohřád toritily na jednu minutu. Maso lžící dáváme na tortilly, ty zabalím a dám do zapékací mísy. Jakmile je mísa plná, posypu hustě sýrem a dám zapéct... Přeji dobrou chuť!!!
Masíčko na cibulovém základě s fazolemi....
nezapomenout na sýr.... ten si připravíme, jak se dusí maso...
Takovou mám zapékací mísu a vleze se 6 tortill...
Tortilly ohřejeme v mikrovlnce cca 1 minutu
Na každou dáme maso a zatočíme...
Do vymazané formy je ukládáme...
za sebou...
až máme dózu plnou...
hustě posypeme sýrem a dáme péci do trouby.... na cca 20-30 minut.. sýr se musí roztéct a být zlaťoučký...
Chutnalo vám? Podělte se s přáteli o recept
Recepty mohou komentovat pouze přihlášení uživatelé